Wij zijn d’Ruit 

Innovatief juridisch bureau om de zorgsector te ontzorgen

Diensten

D'Ruit biedt een gevarieerd aanbod van diensten. We noemen hieronder slechts enkele voorbeelden. Uiteraard staan we open voor andersoortige opdrachten. Zolang we cliënten, naastbetrokkenen,  zorgverleners, bestuurders, toezichthouders of andere stakeholders maar kunnen ontzorgen.

  • Advisering over (nieuwe) wet- en regelgeving en governance-vraagstukken 
  • Het doen van onderzoek naar incidenten of calamiteiten. De juristen die we inzetten, zijn getraind in de SIRE en/of PRISMA methodiek
  • Trainingen op het gebied van het gezondheidsrecht, denk aan de Wvggz, WZD, WFZ, WMCZ 2018, Wet BIG, WNT etc.
  • Parttime interim functies als die van juridisch adviseur, bestuurssecretaris, klachtfunctionaris of lid/voorzitter van een klachtencommissie
  • Het bijstaan van cliënten of hulpverleners in tuchtprocedures

Tarieven

Hieronder het overzicht van onze tarieven. Helder en eerlijk. 

Overigens doen we ongeveer 5 % van onze jaarlijkse opdrachten gratis. Gewoon omdat er mensen of start-ups zijn met een kleine beurs, maar die wel een zorg gerelateerd juridisch probleem hebben. We kiezen deze opdrachten zelf uit, maar u kunt een verzoek indienen als u denkt dat u hiervoor in aanmerking komt.

Omgekeerd geldt: als u een grote beurs heeft, dan mag u er voor kiezen om tevens een opdracht van een (specifieke) ander te bekostigen. We denken desgewenst mee voor een goede match of PR hieromtrent.


Klant

Tarief per uur

Overige 

zorgaanbieders, financiers of andere organisaties of ondernemingen met rechtspersoonlijkheid 

€ 175,-  
excl. BTW

excl. reiskosten á € 0,19 per km

particulieren

€ 100,- 


excl. BTW 

excl. reiskosten á  0,19 per km